icon-event

Event

event-login-mac-book

Event login

Een succesvol evenement klopt van begin tot einde. Zoals met zoveel dingen is een goed begin het halve werk. Enig idee hoeveel tijd en dus geld u kwijt bent aan het uitnodigen en registreren van gasten voor uw evenement? Ongemerkt loopt dit vaak op tot onvoorziene proporties. Toch is dit proces onmisbaar om uw evenement goed te laten verlopen. 

U wilt uw gasten tenslotte al van te voren enthousiast maken en goed in kunnen schatten hoeveel gasten u kunt verwachten. Sterke communicatie tijdens het voortraject is de sleutel.

Event Login biedt u de mogelijkheid dit eenvoudig digitaal te bereiken.

Voor het evenement

Via de gepersonaliseerde URL kunt u uw gasten laten registreren voor uw evenement. Uw gasten zien een volledig op uw organisatie ingerichte website. Inloggen is mogelijk met bijvoorbeeld een e-mailadres of een personeelsnummer. Op die manier weet u precies hoeveel mensen komen en kunt u uw organisatie en inkoop hierop afstemmen.

Dit praktische voordeel is niet het enige aspect dat Event Login zo aantrekkelijk maakt. Via de website kunt u uw gasten laten delen in de voorpret voor het komende evenement door bijvoorbeeld extra informatie te verstrekken over het entertainment, de activiteiten, routebeschrijvingen en het vervoer. Door de onderliggende database kunt u makkelijk en snel reminders en bevestigingen sturen naar uw gasten. Het optimaliseren van de communicatie maakt het evenement voor alle betrokken partijen leuker en makkelijker!

macbook-go-planet
macbook-op-maat-gemaakt

Op maat gemaakt

Event Login is volledig op de voorkeuren van uw organisatie en doelen aan te passen. Wilt u uw gasten bijvoorbeeld vervoer aanbieden? Dan kunt u met behulp van een inschrijfformulier dit vervoer efficiënt en adequaat plannen. U weet precies hoeveel gasten gebruik maken van het vervoer. Natuurlijk kunt u de opstapplaatsen alvast communiceren. Voor de gasten die met eigen vervoer komen kunt u parkeerplaatsen reserveren.

Event Login maakt het ook mogelijk om event-onderdelen goed in kaart te brengen. Bijvoorbeeld het inschrijven voor workshop, parallelsessies en seminars. De database houdt bij wie zich waarvoor inschrijft en laat weten wanneer een onderdeel volgeboekt is. hetzelfde geldt voor dieetwensen of hotelkamers.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Na het evenement

Na afloop van het evenement kunt u via de gepersonaliseerde website uw gasten bedanken voor hun komst, foto’s en filmpjes van het evenement publiceren en bijvoorbeeld een kleine enquête onder uw gasten houden hoe zij het evenement ervaren hebben of een pagina openen voor reacties. Zo ‘boeit en bindt’ u uw gasten ook na het evenement.

na-het-evenement

“Het optimaliseren van de communicatie maakt het evenement voor alle betrokken partijen een stuk makkelijker, maar vooral een stuk leuker!”

De voorpret begint hier

Betrokkenheid

Op de hoogte van het laatste nieuws

Op maat gemaakt

Event Login referenties:

Het is goed bevallen en scheelde ons een hoop administratief werk.
Aeronamic
Voorafgaand waren we sceptisch over dit systeem, achteraf heeft het ons zoveel tijd en energie gescheeld dat we het graag 5 jaar eerder gehad hadden!
Pilkington

Zij zijn overtuigd! U ook?

zorggroep
carint
norma
wbo
huuskes
unipro
aero
mediant
rabobank
postnl
nuon