icon-portal
mac

Qeep up

Qeep Up is het online communicatieplatform van Event Creators, waarbij het mogelijk is om 24 uur per dag op de hoogte te zijn van de status van de voorbereidingen van uw event. Middels dit platform onderhoudt u het contact met onze Event Organiser en wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen in het systeem en de notities in het draaiboek. Het platform is toegankelijk voor meerdere gebruikers en dus voor u als klant een ‘centrale plek’ om informatie en notulen vanuit een projectteam te verzamelen en kennis te delen.

Het is niet alleen een centrale database, maar ook een overzichtelijke tool voor het uitzetten en bewaken van acties en taken die uitgevoerd moeten worden door de diverse gebruikers. 1 overzichtelijk bestand voor uw event waarin alle communicatie rondom het event verzameld wordt.

Dit scheelt niet alleen in mailcontact en telefoontjes, maar geeft ook een prettig overzicht van alle uit te voeren en voltooide taken ten behoeve van uw event.

Professionals en (sport)coaches?

Ja, een sportcoach die u en uw medewerkers ondersteunt met een fysieke lunchwandeling, maar ook klaarstaat om vragen te beantwoorden via de ‘live’ chat als u ’s avonds nog wilt gaan hardlopen.

Een P&O coach die u en uw medewerkers helpt met het ontwikkelen van carrières en persoonlijke doelen.

Een chefkok die naast kookworkshops ook nog goede tips voor u heeft voor een gezond diner.

Alle coaches zijn zowel via de portal als via de app te bereiken. Handig!

maarten-nijland
activiteit1

Persoonlijk dashboard

De portal bevat diverse verplaatsbare widgets. Iedere gebruiker kan hiermee zijn of haar dashboard persoonlijk inrichten. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Nieuwsberichten niet alleen bekijken, maar ook reageren en liken
  • Agendafunctie inclusief verjaardagen en personeelsbijeenkomsten
  • Twitter
  • Chat met professionele coaches
  • Meld u aan/af voor workshops en bijeenkomsten
  • Deel interesses, upload foto’s of bekijk foto’s
  • Op de hoogte van projecten per afdeling
  • Bekijk de bedrijfsfilm
  • Werk aan vitaliteit met handige tips, bootcamps en workshops
  • Vind de kennis en informatie die u nodig hebt

Blijf op de hoogte van wat er binnen uw bedrijf speelt en kom in contact met u medewerkers!

App

De portal maakt het mogelijk om vanaf iedere willekeurige locatie informatie te vinden, berichten te plaatsen, nieuwsitems te lezen en foto’s te delen vanaf ieder apparaat met een IOS of Android internetverbinding.

mac

“De portal is gericht op interactie en betrokkenheid – een krachtig middel om de binding tussen medewerkers en de organisatie te optimaliseren”

Een zogenaamd Facebook

Bereikbaar vanaf diverse apparaten

Persoonlijke coaches

Interactief dashboard

Referenties

Voorafgaand waren we sceptisch over dit systeem, achteraf heeft het ons zoveel tijd en energie gescheeld dat we het graag 5 jaar eerder gehad hadden!
Pilkington
We merken dat de binding tussen de medewerkers en de organisatie is versterkt door het interactieve sociale platform. We zien tevreden medewerkers!
Event Creators

Zij zijn overtuigd! U ook?

zorggroep
carint
norma
wbo
huuskes
unipro
aero
mediant
rabobank
postnl
nuon