icon-quest
quest-boven

Doelstelling

Ieder evenement, iedere bijeenkomst en iedere actie heeft altijd een bepaald doel. U wilt namelijk iets bereiken. U wilt weten of alles op de juiste manier is uitgevoerd en of het doel al dan niet behaald is. Quest maakt dit mogelijk. Quest bestaat uit een handige online enquête- en rapportage tool inzetbaar voor ieder doel van uw organisatie. De enquête- en rapportage module is te gebruiken vanaf diverse apparaten met een internetverbinding.

Weet wat er speelt!

Met de handige enquête tool kunt u zelf een online onderzoek doen onder uw medewerkers, klanten of leveranciers. Dit kan zelfstandig of met ondersteuning. Het onderzoek is kwantitatief (online vragenlijsten).

Quest is een goede oplossing voor een snelle scan, een intern medewerkersonderzoek of een klanttevredenheidsonderzoek.

Nadat het onderzoek is afgerond, heeft u direct inzage in statistieken en rapportages. Met de opgedane kennis kunt u direct aan de slag. U kunt makkelijk inspelen op de wensen van uw klant, de medewerkersbetrokkenheid verhogen of direct bijsturen wanneer zaken minder goed gaan.

U bent altijd op de hoogte!

vragen
macbook-op-maat-gemaakt

Op maat gemaakt

De vragenlijst kan worden opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Dit betekent dat er ruimte is voor het logo, een afbeelding en eventuele tekstuele standaarden zoals lettertype- en grootte.

Niet voldoende respons voor een representatief onderzoek? Met de enquêtetool heeft u de mogelijkheid reminders te sturen. Door de onderliggende database kunt u handig en snel bevestigingen versturen.

“Het optimaliseren van de communicatie maakt het evenement voor alle betrokken partijen een stuk makkelijker, maar vooral een stuk leuker!”

Handige enquête tool

Voor ieder doel inzetbaar

Rapportage mogelijkheden

Inzicht in uw organisatie

Quest referenties:

PostNL heeft gebruik gemaakt van de enquête module. Onderzoek: het in kaart brengen van de meerwaarde van een speciaal op maat gemaakt PostNL-event binnen een park. Op deze wijze een investeringswaarde kunnen overleggen die kan bijdragen aan vitale werknemers en het vergroten van binding met elkaar en de organisatie.
PostNL
Terugkijkend op een fantastische kerstmarkt, is Mediant natuurlijk benieuwd naar jullie bevindingen. Om bij een volgende kerstmarkt of ander initiatief nog beter aan kunnen sluiten bij jouw wensen, zouden we graag jouw mening horen over de kerstmarkt.
Mediant