icon-eventacces

Event

e-ticket

Tijd besparen

Het aanmelden voor evenementen, meetings en congressen kost veel tijd. Met Event Access kunt u tijdbesparend te werk gaan. Event Access bestaat uit een online aanmeldsysteem voor evenementen, meetings en congressen, uitgebreid met het automatisch genereren van toegangsbewijzen. Natuurlijk is Event Access ook goed inzetbaar tijdens een beurs of relatiedag.

Automatische bevestiging

Via een op maat gemaakte website kunnen gasten zich registreren  voor evenementen, meetings en congressen. Gasten kunnen bijvoorbeeld aangeven welke lezing of workshop zij willen bijwonen, wat dieetwensen zijn en of zij gebruik willen maken van aangeboden diensten zoals vervoer. Na het invullen van deze gegevens wordt automatisch een persoonlijk toegangsbewijs gemaakt.

De bevestigingspagina wordt per e-mail verzonden zodat de gast altijd en waar dan ook de beschikking heeft over zijn of haar toegangsbewijs.

e-mail
eticket

E-tickets

Op basis van de registratiegegevens wordt er automatisch een persoonlijk E-ticket gegenereerd in Pdf-formaat. Het E- ticket bevat de naam van de gast en kan volledig worden opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Natuurlijk kunnen tickets ook in de stijl van het evenement opgemaakt worden! Ook is er ruimte voor afbeeldingen en logo’s.

De gasten hebben twee mogelijkheden om toegang te krijgen tot het evenement. De gast kan kiezen voor een printversie van het Pdf-formaat, maar kan ook kiezen voor een printversie van de bevestigingspagina met de QR code. Deze QR code wordt bij de entree gescand. De QR-code op het ticket is standaard eenmaal te scannen. Fraude is zo een stuk lastiger.

Inzicht in statistieken

Met Event Access heeft u direct inzage in statistieken. Digitaal kunt u de aanmeldingen bijhouden. Zo weet u precies wie er komt en kan er op de juiste manier worden ingekocht. Valt de opkomst tegen? Geen paniek! Er kan nog van alles aan gedaan worden om de opkomst te verhogen. Wat dacht u van een reminder voor de twijfelaars of de bekendmaking van het programma en interessante sprekers?

statestieken

“Het optimaliseren van de communicatie maakt het evenement voor alle betrokken partijen een stuk makkelijker, maar vooral een stuk leuker!”

Automatisch genereren van toegangsbewijzen

Persoonlijke E-tickets

Inzicht in statistieken

Op maat gemaakt

Event Access referenties:

De ondersteuning van het uitnodigingssysteem van Event Access heeft ervoor gezorgd dat ik als directiesecretaresse ook echt feest heb kunnen vieren.
Zorggroep Sint Maarten
Voorafgaand waren we sceptisch over dit systeem, achteraf heeft het ons zoveel tijd en energie gescheeld dat we het graag 5 jaar eerder gehad hadden!
Pilkington

Zij zijn overtuigd! U ook?

zorggroep
carint
norma
wbo
huuskes
unipro
aero
mediant
rabobank
postnl
nuon