De Cclick met elkaar

June 10, 2016

Als ex-topsporter weet ik als geen ander het belang van een sterk team om je heen

Zelfs in sporten waarin je geacht wordt als individu geweldige prestaties te leveren is een team om je heen, waar je op kunt vertrouwen, van essentieel belang.

Zo’n team komt er niet vanzelf, daar moet je aan werken. Als je de basis hebt staan moet je er in blijven investeren om het team “sterker” te maken. Je moet leren samenwerken, kennis willen delen en dat is wat we als BikeChallenge samen met Event Creators zijn gaan doen. Elkaars sterke punten benutten en aan verbeterpunten werken. Hun kracht van het bij elkaar brengen van mensen, alles tot in de puntjes regelen en bovenal vernieuwend bezig zijn bereik je alleen door zelf ook open te staan voor vernieuwing en werken aan eigen kracht.

Letterlijk en figuurlijk, in onze samenwerking, door samen met collega’s na werktijd onder leiding van de coaches van BikeChallenge samen te werken aan fysieke en mentale fitheid. Dit op een leuke en uitdagende manier met bootcamps, hardlopen en mountainbiken maar ook een gezellige lunchwandeling in de natuur. Hierdoor komt ook al snel, op een creatieve manier, de dialoog onderling op gang en worden ideeën sneller gedeeld.

Teambuilding

Die teambuilding is wat ik met mijn team van (ex)-topsporters graag uitdraag binnen bedrijven. Onze kennis delen op gebied van teambuilding en in samenspraak met de medewerkers op een plezierige manier uitdagende, haalbare doelen stellen en ze samen behalen.

Dit door met elkaar in beweging te komen, werkend vanuit een beginsituatie ofwel de voor ons bekende startstreep. En ja, die momenten voor de start zijn spannend, hartslagverhogend en zijn vaak de reden om die start uit te stellen. Maar als team van medewerkers, vanaf de werkvloer tot in het management, met ieder zijn eigen kwaliteiten, helpen we je over die streep. Ondersteund door ervaren coaches die weten te motiveren en enthousiasmeren.

Communicatie met elkaar staat hierin aan de basis, tijdens de activiteiten of via het Cclick platform, de ander laten weten waar je mee bezig bent creëert betrokkenheid met elkaar. En daarnaast zorgt sporten en bewegen voor fitheid en collegialiteit. Die verhoogde hartslag voelt ineens als een plezierig gevoel, het zorgt voor een lach op je gezicht. Je gaat ineens met energie naar huis, je bent trots. Trots op jezelf en trots op je team. Dit zijn de medewerkers die elkaars back-up zijn, elkaar motiveren en net iets vaker die glimlach of dat schouderklopje aan elkaar geven. Dit zijn de ambassadeurs die elk bedrijf wil hebben.

Als eigenaar van BikeChallenge heb ik gemerkt dat onze samenwerking met Event Creators 1+1=3 is geworden

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>